Ιδέες και Συνταγές

Ιδανικές εσωτερικές θερμοκρασίες ψητών

Ιδανικές εσωτερικές θερμοκρασίες ψητών

timoleon 13/12/2017 0
 Όταν ξεκινάτε το μαγείρεμα στη ψησταριά ή όταν μαγειρεύετε ένα κομμάτι κρέατος για πρώτη φορά, είναι πολύ χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε ένα ψηφιακό θερμ...
Read More
Πως να συντηρήσετε τις μαντεμένιες σχάρες

Πως να συντηρήσετε τις μαντεμένιες σχάρες

timoleon 18/11/2017 0
Είναι σημαντικό για τις μαντεμένιες σχάρες της ψησταριάς σας η περιοδική τους συντήρηση. Αυτό θα αποτρέψει τα τρόφιμα από το κόλλημα, θα προστατέψει τ...
Read More
Βασικοί κανόνες ψησίματος σε ψησταριά υγραερίου

Βασικοί κανόνες ψησίματος σε ψησταριά υγραερίου

admin 29/09/2017 0
Ακόμα και οι πιο πιστοί λάτρεις του κάρβουνου παραδέχονται ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία από το ψήσιμο σε barbecue υγραερίου. Αν και εσείς είστε ...
Read More
Χοιρινό στα κάρβουνα

Χοιρινό στα κάρβουνα

admin 15/09/2017 0
 Αυτό το κρέας θα χρειαστεί 4-6 ώρες αργό ψήσιμο σε χαμηλή φωτιά, αλλά σας υποσχόμαστε οτι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!!! Υλικά1 κομμάτι χοιρινό κ...
Read More
Ψητό ψωμί

Ψητό ψωμί

admin 31/08/2017 0
 Συνταγή (για 2 μεγάλες φρατζόλες)800 γρ. Αλεύρι ολικής ή κανονικό 200 γρ. αλεύρι σκληρό2 φλ. Νερό1 ½ κ.γ Μαγιά1 φλ. Ζεστό νερό 2 κ.γ Αλάτι2 κ.σ Ελαιό...
Read More
Αναφλέξεις & Τρόποι αντιμετώπισης

Αναφλέξεις & Τρόποι αντιμετώπισης

admin 29/08/2017 0
 Σε όλους μας αρέσει το ψήσιμο στα κάρβουνα, αλλά κανείς μας δεν επιθυμεί να σερβίρει ή να τρώει ο ίδιος καμμένα φαγητά απο έντονες αναφλέξεις κατά το...
Read More
Βασικοί κανόνες ψησίματος στα κάρβουνα

Βασικοί κανόνες ψησίματος στα κάρβουνα

admin 29/08/2017 0
 Ψήσιμο στα κάρβουνα!! Για πολλούς είναι πρόκληση.. για άλλους απλά απόλαυση. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, παρακάτω σας παρέχουμε χρήσιμες συμβο...
Read More
Μυστικά για να απογειώσετε τα ψητά λαχανικά

Μυστικά για να απογειώσετε τα ψητά λαχανικά

admin 11/08/2017 0
Άκρως γευστικά και εξαιρετικά οφέλιμα... τα ψητά λαχανικά δικαίως θεωρούνται το απόλυτο φαγητό για το καλοκαίρι.Πανεύκολα στο μαγείρεμα και γρήγορα στ...
Read More
Βήματα για το σωστό ψήσιμο του ψαριού

Βήματα για το σωστό ψήσιμο του ψαριού

admin 08/08/2017 0
  Το σωστό ψήσιμο του ψαριού θεωρείται απο τα πιο δύσκολα φαγητά στην ψησταριά. Το ψήσιμο στη σχάρα για ένα ολόκληρο ψάρι απαιτεί μαεστρία και σωστές ...
Read More
Σολομός σε πλάκα καπνίσματος

Σολομός σε πλάκα καπνίσματος

admin 13/07/2017 0
Σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει για τις πλάκες ψησίματος που δίνουν μια διαφορετική και πιο νόστιμη γεύση στα ψητά μας. Αλλά πως χρησιμοποιούνται? Δείτε 4...
Read More
Σωστός καθαρισμός της σχάρας

Σωστός καθαρισμός της σχάρας

admin 13/07/2017 0
Ο καθαρισμός της σχάρας προσφέρει πολλά οφέλη με σημαντικότερο ότι διατηρεί τη θερμότητα, προσφέροντας μια πολύ ζεστή επιφάνεια ψησίματος. Αυτό είναι ...
Read More
Συμβουλές για το άναμμα των κάρβουνων

Συμβουλές για το άναμμα των κάρβουνων

admin 13/07/2017 0
Το καλό, καθαρό κάρβουνο πρέπει να καίγεται σωστά για να μην αφήνει άσχημη γεύση στο φαγητό σας. Γι΄ αυτό το σωστό άναμμα στα κάρβουνα είναι πολύ σημα...
Read More
Συνήρηση flavorizer bars Weber

Συνήρηση flavorizer bars Weber

admin 12/07/2017 0
 Στη δεκαετία του 1980 όταν ξεκίνησαν να κατασκευάζονται τα πρώτα μοντέλα WEBER, μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες του σχεδιασμού τους, ήταν η εφεύρ...
Read More
Πίτσα πεπερόνι

Πίτσα πεπερόνι

admin 12/07/2017 0
Σερβίρει: 2 πίτσεςΧρόνος προετοιμασίας: περίπου 30 λεπτάΧρόνος ψησίματος: περίπου 15 λεπτάΜέθοδος ψησίματος: Άμεσο ψήσιμο σε μέτρια φωτιάΑπαραίτητο αξ...
Read More
Μυστικά για τη πιο γευστική μπριζόλα

Μυστικά για τη πιο γευστική μπριζόλα

admin 19/05/2017 0
Ξεκινώντας να καρυκεύσετε μια γευστική μπριζόλα να θυμάστε ότι το λιγότερο είναι και περισσότερο. Χρησιμοποιώντας λίγα καρυκεύματα, απολαμβάνεται περι...
Read More