Η σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Περισσότερα

Ιδέες και Συνταγές

Οι καθαροί χυμοί στο κοτόπουλο σου δείχνουν αν είναι έτοιμο!

Οι καθαροί χυμοί στο κοτόπουλο σου δείχνουν αν είναι έτοιμο!

timoleon 13/09/2019 0
 Μύθος:  Οι καθαροί χυμοί στο κοτόπουλο σου λένε αν είναι έτοιμο. Αρκετά βιβλία ή ακόμα και μάγειρες λένε ότι το κοτόπουλο είναι έτοιμο όταν το κόψεις...
Read More
6+1 Βήματα για την σωστή Εκτέλεση μιας Συνταγής

6+1 Βήματα για την σωστή Εκτέλεση μιας Συνταγής

timoleon 13/09/2019 0
 Πολλές φορές ακούμε από ανθρώπους που εκτελούν μια συνταγή ότι την έκανα ακριβώς όπως έλεγε αλλά δεν μου βγήκε σωστή. Σίγουρα υπάρχουν συνταγές στο δ...
Read More
Συνταγή για Tomahawk

Συνταγή για Tomahawk

timoleon 20/08/2019 0
  Το Tomahawk είναι ένα κομμάτι Ribeye βόειου κρέατος με κόκκαλο που μπορεί να φτάνει τα 45-50 εκατοστά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το όνομα προέρχ...
Read More
Τρόπος Λειτουργίας Ψησταριών Πέλλετ

Τρόπος Λειτουργίας Ψησταριών Πέλλετ

timoleon 09/08/2019 0
 Οι ψησταριές πέλλετ βασίζουν τον σχεδιασμό τους στις σόμπες με πέλλετ. Κατά τη διάρκεια της πετρελαϊκής κρίσης του 1973, η αυξημένη ζήτηση για προσιτ...
Read More
Δεν θέλω αίμα στην μπριζόλα μου!

Δεν θέλω αίμα στην μπριζόλα μου!

timoleon 07/08/2019 0
 Μύθος: Δεν θέλω αίμα στη μπριζόλα μου !! Πάρα πολλές φορές ακούμε τον κόσμο όταν παραγγέλνει μια μοσχαρίσια μπριζόλα να λέει δεν θέλω αίμα ψήστε την ...
Read More
Θωρακίζω το κρέας για να κρατήσει τους χυμούς!

Θωρακίζω το κρέας για να κρατήσει τους χυμούς!

timoleon 07/08/2019 0
 Μύθος: Εάν θωρακίσεις το κρέας κρατάει μέσα τους χυμούς του !! Εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι θεωρούν ότι ά...
Read More
Τρυπώντας το κρέας θα χαθούν οι χυμοί;

Τρυπώντας το κρέας θα χαθούν οι χυμοί;

timoleon 06/08/2019 0
 Μύθος: Εάν τρυπήσω το κρέας με το θερμόμετρο ή το γυρίσω με πιρούνι καταλήγει ένα κρέας να χάσει τους χυμούς του. Εάν χρησιμοποιήσεις θερμόμετρο τρυπ...
Read More
Ξυλοκάρβουνα VS Μπρικέτες

Ξυλοκάρβουνα VS Μπρικέτες

timoleon 05/07/2019 0
 Το ψήσιμο με κάρβουνα είναι μια αληθινή δοκιμασία για κάθε έμπειρο ψήστη. Από το άναμμα και την τοποθέτηση του κάρβουνου μέχρι τη ρύθμιση της ροής αέ...
Read More
Οδηγός για την επιλογή και το ψήσιμο του ψαριού

Οδηγός για την επιλογή και το ψήσιμο του ψαριού

timoleon 24/05/2019 0
 Η διαδικασία που απαιτείται για να απολαύσετε ένα ζουμερό και νόστιμο ψάρι από την ψησταριά σας χωρίζεται σε 2 βήματα. Στην επιλογή του ψαριού και στ...
Read More
Υγραέριο VS Κάρβουνο

Υγραέριο VS Κάρβουνο

timoleon 17/05/2019 0
 ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ??Σε ένα τέλειο κόσμο θα είχατε και ψησταριά υγραερίου και ψησταριά κ...
Read More