Η σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Περισσότερα

Ιδέες και Συνταγές

BBQ Tips για το κρέας

BBQ Tips για το κρέας

timoleon 11/12/2019 0
  BBQ Tips για να ψήνουμε καλύτερα το κρέας Παρακάτω θα δούμε 5 εύκολες συμβουλές για το κρέας που θα μας βοηθήσουν στο να το ψήσουμε καλύτερα και να ...
Read More
Συμβουλές για BBQ τον Χειμώνα

Συμβουλές για BBQ τον Χειμώνα

timoleon 10/12/2019 0
 Διανύοντας τον πρώτο χειμερινό μήνα, πολλοί από εσάς σκέφτεστε ότι το μπάρμπεκιου μάλλον σταματάει μέχρι να πλησιάσει η Άνοιξη. Εμείς σας προτείνουμε...
Read More
Σαλάτα Κινόα με Καπνιστό Παντζάρι

Σαλάτα Κινόα με Καπνιστό Παντζάρι

timoleon 01/11/2019 0
 Ανακαλύψτε τις δυνατότητες της ψησταριάς σας και απολάυστε νέες γεύσεις στο BBQ. Η δροσερή σαλάτα με κινόα και καπνιστό πατζάρι θα σας εκπλήξει ευχάρ...
Read More
BBQ Pulled Pork Burger

BBQ Pulled Pork Burger

timoleon 21/10/2019 0
 Το Pulled Pork Burger είναι μια κλασσική Αμερικάνικη συνταγή για Burger που αν το φάτε θα το λατρέψετε ! Το χοιρινό κρέας μαγειρεύεται σε χαμηλή θερμ...
Read More
Οι καθαροί χυμοί στο κοτόπουλο σου δείχνουν αν είναι έτοιμο!

Οι καθαροί χυμοί στο κοτόπουλο σου δείχνουν αν είναι έτοιμο!

timoleon 13/09/2019 0
 Μύθος:  Οι καθαροί χυμοί στο κοτόπουλο σου λένε αν είναι έτοιμο. Αρκετά βιβλία ή ακόμα και μάγειρες λένε ότι το κοτόπουλο είναι έτοιμο όταν το κόψεις...
Read More
6+1 Βήματα για την σωστή Εκτέλεση μιας Συνταγής

6+1 Βήματα για την σωστή Εκτέλεση μιας Συνταγής

timoleon 13/09/2019 0
 Πολλές φορές ακούμε από ανθρώπους που εκτελούν μια συνταγή ότι την έκανα ακριβώς όπως έλεγε αλλά δεν μου βγήκε σωστή. Σίγουρα υπάρχουν συνταγές στο δ...
Read More
Συνταγή για Tomahawk

Συνταγή για Tomahawk

timoleon 20/08/2019 0
  Το Tomahawk είναι ένα κομμάτι Ribeye βόειου κρέατος με κόκκαλο που μπορεί να φτάνει τα 45-50 εκατοστά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το όνομα προέρχ...
Read More
Τρόπος Λειτουργίας Ψησταριών Πέλλετ

Τρόπος Λειτουργίας Ψησταριών Πέλλετ

timoleon 09/08/2019 0
 Οι ψησταριές πέλλετ βασίζουν τον σχεδιασμό τους στις σόμπες με πέλλετ. Κατά τη διάρκεια της πετρελαϊκής κρίσης του 1973, η αυξημένη ζήτηση για προσιτ...
Read More
Δεν θέλω αίμα στην μπριζόλα μου!

Δεν θέλω αίμα στην μπριζόλα μου!

timoleon 07/08/2019 0
 Μύθος: Δεν θέλω αίμα στη μπριζόλα μου !! Πάρα πολλές φορές ακούμε τον κόσμο όταν παραγγέλνει μια μοσχαρίσια μπριζόλα να λέει δεν θέλω αίμα ψήστε την ...
Read More
Θωρακίζω το κρέας για να κρατήσει τους χυμούς!

Θωρακίζω το κρέας για να κρατήσει τους χυμούς!

timoleon 07/08/2019 0
 Μύθος: Εάν θωρακίσεις το κρέας κρατάει μέσα τους χυμούς του !! Εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι θεωρούν ότι ά...
Read More