Η σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Περισσότερα

Κουζίνες Αερίου La Germania

Posted by timoleon 31/07/2018 0 Comment(s)

Κουζίνες αερίου La germania

 

Περισσότερη άνεση,
μεγαλύτερη αποδοτικότητα

 

Οι πρωτοποριακοί φούρνοι αερίου La Germania με αέρα MultiGas διασφαλίζουν ενιαία θερμότητα και τους ελάχιστους δυνατούς χρόνους ψησίματος, για να διατηρείται η φυσική σύσταση των τροφών. Επίσης σας δίνουν τη δυνατότητα να μαγειρεύετε παράλληλα διάφορα φαγητά χωρίς να αναμιγνύονται ούτε οι γεύσεις αλλά ούτε και οι μυρωδιές.

 

Ορισμένα μοντέλα κουζινών La Germania διαθέτουν ηλεκτρικούς πολυλειτουργικούς αερόθερμους φούρνους με 9 ή 4 τρόπους λειτουργίας

 

Πρωτοποριακή τεχνολογία εφαρμόζει η Bertazzoni στους νέους Υβριδικούς φούρνους. Τα πλεονεκτήματα του MultiGas φούρνου συμπληρώνονται από την αερόθερμη λειτουργία στην οποία ο φούρνος ψήνει μόνο με ηλεκτρισμό με την ενεργοποίηση της κυκλικής αντίστασης που υπάρχει στην πλάτη του θαλάμου του φούρνου τοποθετημένη περιμετρικά του ανεμιστήρα. Προκύπτει επομένως ένας μοναδικός φούρνος που μπορεί να ψήνει είτε με τροφοδοσία αερίου είτε με ηλεκτρισμό. Όλη η πρωτοποριακή τεχνολογία στη διάθεση σας για να έχετε τα καλύτερα και νοστιμότερα αποτελέσματα στην μαγειρική σας.

 

Οι εστίες μαγειρέματος διπλής φλόγας έχουν ισχύ φωτιάς από 3,8kW έως και 5kW και επιτρέπουν ακριβή ρύθμιση της φλόγας ώστε κατά το μαγείρεμα να μπορείτε να ρυθμίζετε την ισχύ της από πολύ χαμηλά έως πολύ υψηλά. Η εστία διπλής φλόγας των 5kW είναι και διπλής ζώνης δηλαδή μπορεί να ανάβει ξεχωριστά μόνο ο εσωτερικός δακτύλιος ή και οι δύο ταυτόχρονα. Επίσης η εστία αυτή έχει διασπορέα από μπρούτζο ο οποίος είναι εξαιρετικά ανθεκτικός στην δυνατή φλόγα.

 

Για μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη προστασία των παιδιών, η σειρά La Germania διαθέτει ηλεκτρονική ανάφλεξη one-touch με την απλή πίεση κάθε επιλογέα και βαλβίδες ασφαλείας για τις εστίες μαγειρέματος, τους φούρνους και το grill αερίου, οι οποίες διακόπτουν την παροχή αερίου σε περίπτωση που σβήσει η φλόγα.

 

 

 

Ιδέες & Συνταγές