Σάλτσα Stubb's Dr Pepper
Σάλτσα BAR-B-Q DR PEPPER 510gr. Η μοναδική γεύση του Dr Pepper® και η πλούσια γεύση της σάλτσας Stubb® Bar-B-Q δημιουργούν ένα αξέχαστο ντουέτο.
Ο Charles Alderton το 1885 όταν δημιούργησε την πρώτη παρτίδα του Dr Pepper στο Waco του Τέξας. Το κατάστημα συνεχίστηκε όταν ο C.B. Stubblefield άνοιξε το θρυλικό Stubb's Restaurant 1968, επίσης στο Τέξας. Και οι δύο άντρες έστρεψαν το πάθος τους για να τραγουδήσουν με συνταγές από δύο μάρκες με τα τέλεια μείγματα νόστιμων γεύσεων.Σήμερα, κάνουμε το δικό μας κομμάτι της ιστορίας του Τέξας φέρνοντας αυτές τις προσεκτικά δημιουργημένες γεύσεις στο μπάρμπεκιου σας σε μια γλυκιά σάλτσα με πιπέρι. Η σάλτσα Bar-B-Q Stubb's® Dr Pepper - είναι η πιο διάσημη που φτιάχνεται στον ουρανό του Lone Star.
Όλα τα συστατικά είναι φυσικά και δεν περιέχουν γλουτένη: Νερό, καφέ ζάχαρη, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, ζύμη ντομάτας, ξίδι μηλίτη μήλου, μελάσα, αποσταγμένο ξύδι, άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, μπαχαρικά, περιέχει 0,5% ή λιγότερα από: φυσικές γεύσεις, κοκκώδες σκόρδο, κοκκώδες κρεμμύδι, (Αποσταγμένο ξύδι, σιρόπι καλαμποκιού, νερό, αλάτι, σκόνη σκόρδου, σκόνη σέλινου, μπαχαρικά, ταμάρινθος, φυσική γεύση), μαύρο πιπέρι.
Ταιριάζει σε όλους τους τύπους κρέατος. Χοιρινό, Μοσχάρι, Κοτόπουλο και Ψάρι.
Διατροφικά στοιχεία: Μέγεθος Μερίδας 2 κ.σ. ( 32γρ)
Μερίδες ανά δοχείο (περίπου 16)
Ποσότητα ανά μερίδα
Θερμίδες 60
% Ημερήσια Αξία: Σύνολο Λιπαρών 0 g..................................0%
Νάτριο 230 mg..........................................10%
Σύνολο Υδατανθράκων 13g.......................4%
Σάκχαρα 11g
Πρωτεϊνη 0g
Σίδηρο 2%
*Μη σημαντική πηγή θερμίδων από λιπαρά, κορεσμένα λιπαρά, χοληστερόλη και φυτικές ίνες. Τα ποσοστά επί τοις εκατό βασίζονται σε δίαιτα 2.000 θερμίδων.
Χαρακτηριστικά για Σάλτσες | |
Χώρα Προέλευσης | Η.Π.Α |
Γεύση | Γλυκιά & Καυτερή Σάλτσα |
Ποσότητα | 510 g |
Κατάλληλη για χρήση σε | Χοιρινό, Μοσχάρι, Κοτόπουλο και Ψάρι |