Όταν ξεκινάτε το μαγείρεμα στη ψησταριά ή όταν μαγειρεύετε ένα κομμάτι κρέατος για πρώτη φορά, είναι πολύ χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε ένα ψηφιακό θερμόμετρο. Δεν είναι μόνο θέμα γεύσης και σωστού..
Ακόμα και οι πιο πιστοί λάτρεις του κάρβουνου παραδέχονται ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία από το ψήσιμο σε barbecue υγραερίου. Αν και εσείς είστε κάτοχος αυτού του είδους... οι παρακάτω συμβουλέ..
Το σωστό ψήσιμο του ψαριού θεωρείται απο τα πιο δύσκολα φαγητά στην ψησταριά.
Το ψήσιμο στη σχάρα για ένα ολόκληρο ψάρι απαιτεί μαεστρία και σωστές κινήσεις. Είναι πιο δύσκολο απο το να το μαγειρέψε..