Η σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Περισσότερα

Δωροεπιταγές


Το ηλεκτρονικό κατάστημάεπιβραβεύει την εμπιστοσύνη σας και
σας προσφέρει ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ αξίας έως 150€ για τις αγορές σας!


  • Με αγορές αξίας 200€-400€ κερδίζετε μια ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 30€.          
  • Με αγορές αξίας 401€-900€ κερδίζετε μια ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 50€.         
  • Με αγορές αξίας 901€-1500€ κερδίζετε μια ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 100€.     
  • Με αγορές αξίας άνω των 1501€ κερδίζετε μια ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 150€. Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας (και την επιβεβαίωση της πληρωμής) σε προϊόντα που συνοδεύονται από δωροεπιταγή (υπάρχει ειδική σήμανση στη σελίδα του προϊόντος), λαμβάνετε κουπόνι με κωδικό εξαργύρωσης για τις επόμενες αγορές σας. Η αξία της δωροεπιταγής εμφανίζεται στη σελίδα του αντίστοιχου προϊόντος.


Τρόπος εξαργύρωσης κουπονιού

Επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε και κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, προσθέτετε τον κωδικό κουπονιού που έχετε λάβει στο e-mail σας. Έτσι, το ποσό της δωροεπιταγής αφαιρείται από το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. Για να εξαργυρώσετε το κουπόνι είναι απαραίτητο να έχετε πρώτα κάνει εγγραφή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


Παράδειγμα

Επιλέγοντας να αγοράσετε ένα barbecue αξίας 1000€, που συνοδεύεται από σχετική δωροεπιταγή, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε στο e-mail σας κουπόνι αξίας ίσης με την δωροεπιταγή. Άμεσα μπορείτε να προβείτε στην εξαργύρωση του κουπονιού με την δημιουργία μιας νέας παραγγελίας με τα προϊόντα που επιθυμείτε αξίας μεγαλύτερης από την αξία της δωροεπιταγής και αφαιρώντας το εκπτωτικό κουπόνι ολοκληρώνετε την παραγγελία σας. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν τα αξεσουάρ που θα συνοδεύσουν το barbecue της επιλογής σας.


Υποσημείωση: Το πρόγραμμα δωροεπιταγών δεν ισχύει για αγορές προϊόντων που βρίσκονται σε προσφορά ή σε σετ προσφοράς με μειωμένη τιμή. Το πρόγραμμα δωροεπιταγών επίσης δεν ισχύει για αγορά ψησταριάς με χρήση εκπτωτικού κουπονιού.

Τέλος το πρόγραμμα δωροεπιταγών παύει να ισχύει όταν επιλέγετε να αγοράσετε με άτοκες δόσεις. Σε περίπτωση που λάβετε κουπόνι εξαργύρωσης θα θεωρείται άκυρο και δεν θα έχετε δικαίωμα να το χρησιμοποιήσετε.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο ---> Τ. 2310 414022 ή στείλτε e-mail στο ---> [email protected]