Η σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Περισσότερα

Πληροφορίες πληρωμής και αποστολήςΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. Οι παραγγελίες εκτελούνται αφού επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα και τα προϊόντα παραδίδονται εντός τριών (3) εργασίμων ημερών στις περιοχές Αττικής -Θεσσαλονίκης και Λάρισας,  από την αποδοχή της κάθε παραγγελίας από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ,  μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 17:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η παράδοση των προϊόντων με ένδειξη «Διαθέσιμο» σε περιοχές που δεν ανήκουν στις προ αναφερθείσες γίνονται εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών. Κατ’ εξαίρεσιν, σε περιπτώσεις αποστολής προϊόντων σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές περιοχές), η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ όμως υποχρεούται να ενημερώσει με την αποδοχή της παραγγελίας  τον πελάτη για την καθυστέρηση παράδοσης.

Για αγορές αξίας έως 79,99 € ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής που εμφανίζονται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Για αγορές αξίας 80 € και άνω οι παραγγελίες αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ. Ορισμένα προϊόντα ενδέχεται, λόγω βάρους/όγκου, να έχουν επιπλέον χρέωση μεταφορικών, η οποία εμφανίζεται στη σελίδα του εκάστοτε προϊόντος. Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτους προορισμούς με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά (αξίας άνω των € 80) οι αποστολές σε ογκώδες προϊόντα γίνονται με μεταφορική εταιρεία και τα μεταφορικά έξοδα είναι προπληρωμένα μέχρι την έδρα της εκάστοτε συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να παραδοθεί η παραγγελία στην έδρα του και αυτό επιβάλει επιπλέον κόστος, το κόστος αυτό το επιβαρύνεται εξολοκλήρου ο πελάτης. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με courier σε δυσπρόσιτες περιοχές έχουν επιπλέον έξοδα ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως. Ως χρόνος παράδοσης των προϊόντων στον πελάτη ορίζεται για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών το διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών, ενώ για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία το διάστημα 3-7 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως και τις 13:00 το μεσημέρι αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Από τη στιγμή που αποστέλλεται η παραγγελία, ο πελάτης λαμβάνει ενημερωτικό e-mail/sms με τον αριθμό αποστολής και τα στοιχεία της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας ή εταιρείας ταχυμεταφορών.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ισχύει για αποστολές παραγγελίας με βάρος έως 10 κιλά)

Τα προϊόντα που έχουν βάρος έως 10 κιλά αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών (courier) και ο πελάτης πληρώνει το αντίτιμό τους τη στιγμή της παραλαβής τους.

* Κόστος αντικαταβολής - extra χρέωση 2€


2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ο πελάτης καταθέτει το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας του στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό, αναγράφοντας στο καταθετήριο της τράπεζας ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας:


ALPHA BANK

Αρ. Λογ/σμού:  706.00.2002007050

IBAN: GR1501407060706002002007050

Όνομα δικαιούχου: ΥΙΟΙ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗ ΟΕ


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθ. Λογ/σμού: 6559138038164

IBAN: GR5001715590006559138038164

Όνομα δικαιούχου: ΥΙΟΙ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗ ΟΕ


* Εάν ο πελάτης επιλέξει την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω, επιβαρύνεται ο ίδιος με τα τυχόν έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή. 


3. ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα, η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας, τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει κατά δήλωσή του όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής λαμβάνονται μόνον από τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επεξεργασία τους και για την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε το/α προϊόν/τα που επιθυμείτε με άτοκες δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Με αγορές αξίας άνω των 150 ευρώ μπορείτε να χρεώσετε την κάρτα με έως 12 άτοκες δόσεις.

* Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει την έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης ή την έκδοση τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα απαραίτητα στοιχεία: ΕΠΩΝΥΜΙΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΑΦΜ – ΔΟΥ - ΤΗΛ