Αναβάθμισε το κλασσικό και παραδοσιακό ψήσιμο του Πάσχα με τη χρήση των κατάλληλων αξεσουάρ. Είτε προτιμάς την παραδοσιακή ψησταριά για το σούβλισμα ή την χρήση barbecue δεν πρέπει να ξεχνάς πως αυτό το γιορτινό ψήσιμο πρέπει να μετατραπεί σε μια αληθινή γευστική εμπειρία.  Σου προτείνουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ που δεν πρέπει να παραλείψεις φέτος!


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ

Οι Πασχαλινές παραδοσιακές ψησταριές είναι ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες όλων μας ως την ημέρα που γύριζε ο οβελίας ενώ τριγύρω υπήρχαν στρωμένα τραπέζια, χαρούμενα πρόσωπα και άφθονο κρασί. Ο εξοπλισμός για την παραδοσιακή μέθοδο έκτος από την ψησταριά  είναι η κατάλληλη σούβλα, το μοτέρ, τα παρελκόμενα  και φυσικά τα κάρβουνα  για το ψήσιμο. Η αναμονή μπορεί να είναι μεγάλη  όμως είναι ταυτόχρονα και πολύ διασκεδαστική για τους συμμετέχοντες.

   

ΣΟΥΒΛΕΣ

Αν είσαι λάτρης του barbecue και λατρεύεις και το ψητό αρνί ενώ περιμένεις εναγωνίως να ζήσεις, και φέτος, αυτή την ανεπανάληπτη γεύση, σου προτείνουμε να σιγοψήσεις τον οβελία.... στην ψησταριά σου. Εσύ απλώς τοποθέτησε το και άσε τη ψησταριά σου να κάνει τα υπόλοιπα. 


    

ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑ 

Το σούβλισμα μπορεί πραγματικά να μετατραπεί σε μια πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία ψησίματος με ψησταριές που δέχονται σούβλα. Κορυφαίες εταιρίες σε ψησταριές υγραερίου όπως  WeberBroil King,  Outdoorchef  και άλλες παρέχουν την δυνατότητα τοποθέτησης σούβλας για ψήσιμο με κορυφαίο τελικό αποτέλεσμα. Αναζήτησε την σούβλα για ψησταριά που μπορεί να ταιριάξει στο δικό σου barbecue και ζήσε την εμπειρία του ....αυτόματου σουβλίσματος με τις κατάλληλες θερμοκρασίες που θα κάνουν το κρέας απόλυτα τραγανό στο εξωτερικό και ατελείωτα ζουμερό στο εσωτερικό. 

 

    

ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΣΚΕΥΗ

Προετοιμάστε τα συνοδευτικά για το τραπέζι της Λαμπρής, εύκολα και γρήγορα στα μαντεμένια σκεύη. Η ποικιλία των γεύσεων είναι σίγουρα αυτό που όλοι επιθυμούμε για το Πασχαλινό τραπέζι αλλά η προετοιμασία τους είναι δυστυχώς δύσκολη. Με τα μαντεμένια σκεύη της Lodge, μπορείς να τηγανίσεις και να μαγειρέψεις τα συνοδευτικά σου στο barbecue, τόσο απλά. Εσύ απλώς άναψε τη ψησταριά σου και τα άλλα θα γίνουν πιο εύκολα από ποτέ. ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ & ΣΑΛΤΣΕΣ

Από τον πιο σημαντικό εξοπλισμό για κορυφαία γεύση στο φαγητό δεν είναι άλλο από την χρήση από μείγματα μπαχαρικών και bbq σάλτσες. Κορυφαίες επιλογές για εκπληκτική γεύση στο αρνί σε σάλτσες είναι η Traeger Que, η Traeger Apricot, ενώ σε μπαχαρικά η Traeger Rub, η Prime Rib Rub.  Καρύκευσε το αρνί για μια πιο ιδιαίτερη γεύση και συνοδεύστε το με την σάλτσα της προτίμησης σου. Άφησε αυτό το ζουμερό κρέας να λιώσει στον ουρανίσκο σου με τη κατάλληλη σάλτσα.. 


Διατηρούμε την παράδοση και απογειώνουμε τη γεύση! Εμείς λοιπόν θα σας ευχηθούμε να έχετε ένα πολύ πολύ γευστικό Πάσχα!!