H Outdoorchef, η γνωστή Ελβετική Εταιρεία, απο τα πρώτα χρόνια της στο χώρο του barbecue, δίνει έμφαση στη καινοτομία και τη συνεχή εξέλιξη. Έχοντας ως γνώμονα αυτά τα δύο, το 2024 τη βρήκε ανανεωμένη με ένα ολοκαίνουργιο logo, μια ολοκαίνουργια νοοτροπία και μια εξελιγμένη γκάμα νέων προιόντων.  Από νόστιμες γεύσεις μέχρι παγκόσμιες επαναστατικές τεχνολογίες, η Outdoorchef κάθε χρόνο πρωτοπορεί δημιουργώντας όλα όσα ούτε καν είχατε φανταστεί πως μπορεί να χρειαζόσασταν κατα τη διαδικασία μαγειρέματος στα πολυλειτουργικά της barbecues. Κύριος στόχος της νέας ιδεολογίας της Outdoorchef, είναι ο επανασχεδιασμός των δυνατοτήτων που εξυπηρετούν τα προιόντα της. Αρχικά, το ψήσιμο πλέον δεν είναι η πολυτέλεια του Σαββατοκύριακου , αλλά αντιθέτως η αγαπημένη συνήθεια της εβδομάδας. και αυτό μπορεί να υποστηριχτεί από τα εύκολα στη χρήση και στον καθαρισμό σφαιρικά barbecues υγραερίου, τα οποία εξυπηρετούν 3 διαφορετικά είδη ψησίματος, με το σύστημα της χοάνης. Το συμπαγές μεγεθός τους μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και στο πιο μικρό μπαλκόνι, για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της αστικής ζωής. Ξεχάστε την κουζίνα και επωφεληθείτε απο το νέο σύμμαχο σας, τη πολυλειτουργική συσκευή ψησίματος και μαγειρέματος.

Ξεκινώντας με το Blazinglas για Blazing Zone της Outdoorchef, η τεχνολογία με την ευκολία χρήσης ταυτιζόνται και δημιουργούν το πρωτοποριακό Blazinglas.  Απολαύστε το ψήσιμο χωρίς ενοχλητικές αναφλέξεις, χάρη σε αυτόν τον εξελιγμένο καυστήρα υπερύθρων που εξασφαλίζει ομοιόμορφη θερμότητα και εξαιρετικά αποτελέσματα. To  Blazinglas τοποθετείται επάνω απο τον υπέρυθρο καυστήρα, τόσο για να συλλέγει τα λίπη και να αποφεύγονται τυχόν αναφλέξεις αλλά και να καθιστά τον καθαρισμό του παιχνιδάκι, καθώς τα ενοχλητικά καμμένα λίπη... είναι πλέον παρελθόν. Ο καθαρισμός είναι παιχνιδάκι με την  ειδική ξύστρα για Blazinglas Outdoorchef.


Για τους λάτρεις της καπνιστής γεύσης, η Γεννήτρια Καπνού Smoke Generator Outdoorchef Smoke αλλάζει το παιχνίδι, μετατρέποντας το μπάρμπεκιου σας σε έναν αυθεντικό καπνιστήρι. Σας αρέσει η γεύση των αρωμάτων στα φαγητά σας αλλά δεν θέλετε να επενδύσετε σε μια ψησταριά καπνίσματος; Η Outdoorchef πλέον φέρνει την λύση... απλώς τοποθετήστε τα τσιπς ξύλου καπνίσματος Outdoorchef στο βοηθητικό χωνί επέκτασης & γέμισης Smoke Generator Outdoorchef για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, και έπειτα βάλτε τον σωλήνα στο εσωτερικό της ψησταριάς και τα υπόλοιπα αφήστε τα επάνω του. Τόσο εύκολα και τόσο αποδοτικά. Επίσης, ο καθαρισμός, η μεταφορά και αποθηκευσή του είναι ακόμη ευκολότερος με τα εξειδικευμένα αξεσουάρ για το Smoke Generator.


Εάν ονειρεύεστε μια εξωτερική κουζίνα που να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας αλλά και αυτές που δεν είχατε καν φανταστεί πως έχετε αλλά παράλληλα να μην καταλαμβάνει και μεγάλο χώρο, η Outdoorchef Lugano 570 G EVO II είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια, διαθέτοντας  σειρά καινοτομικών τεχνολογιών, αυτή η κουζίνα θα κάνει κάθε μαγείρεμα μια αξέχαστη εμπειρία. Συνδυάζει το σφαιρικό σχήμα το οποίο καλύπτει 3 διαφορετικά είδη ψησίματος, έναν πλαινό υπέρυθρο καυστήρα, ένα πλαινό μάτι μαγειρέματος και τη δυνατότητα να τοποθετήσετε plancha. Αυτά είναι απλώς μερικά... από τα πολλά! Με μια ολόκληρη γκάμα εξειδικευμένων αξεσουάρ για τη Lugano 570G Evo II να την συνοδεύουν το barbeque γίνεται ακόμη πιο ευχάριστο.


Το Generation Taste δεν είναι απλώς μια νέα σειρά προϊόντων, αλλά μια κοινότητα ανθρώπων που συνδυάζουν την αγάπη τους για το barbeque με την καινοτομία και την εξέλιξη . Για την Outdoorchef, το barbeque δεν είναι απλώς μια διαδικασία ψησίματος αλλά μια εμπειρία ζωής. Η συνεχής εκπαίδευση του καταρτισμένου προσωπικού της και η τεχνογνωσία που διαθέτουν, μας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε όλες αυτές τις πρωτοποριακές καινοτομίες στο barbeque.