Ακολουθεί σοβαρός οδηγός δώρων ο οποίος χρήζει της απαραίτητης προσοχής και χριστουγεννιάτικης διάθεσης. 

Δυσκολεύεσαι να διαλέξεις δώρο; Έχεις αμφιβολίες γι' αυτό που σκέφτεσαι να αγοράσεις για τους αγαπημένους σου; Μετά από αυτό το άρθρο δεν θα έχεις... Σταμάτα ό,τι κάνεις, βάλε τη στολή σου και ακολούθησε τα εξής βήματα! 


Βήμα 1ο:

Αποδέχεσαι πως φέτος θα είσαι το πρόσωπο του γιορτινού τραπεζιού γιατί θα χαρίσεις τα καλύτερα και πιο ιδιαίτερα δώρα. Αφού αποδεχτείς και συμβιβαστείς μ' αυτό προχώρησε στο παρακάτω βήμα.

Βήμα 2ο:

Σκιαγράφησε το άτομο που θέλεις να του κάνεις το δώρο.. Τι ανάγκες έχει; Είναι νέος στο BBQ community και χρειάζεται ένα ωραίο δώρο όπως εξοπλισμό ψησίματος γιατί τώρα φτιάχνει την γκάμα του; Μήπως είναι λάτρης της πίτσας και χρειάζεται ένα σετ με αξεσουάρ πίτσας; Επίσης, εξαιρετική πρόταση για δώρο και ασφαλής επιλογή είναι το θερμόμετρο που ταιριάζει και για αρχάριους αλλά και για χρόνια ψήστες καθώς και τα σετ κοπής και σερβιρίσματος.


   


Βήμα 3ο:

Δεν είναι ακόμη λάτρης του bbq? Ή δεν ψήνει συχνά; Κανένα πρόβλημα! Μπορείς να του δωρίσεις ένα ωραίο  μαντεμένιο τηγάνι που είναι και safe επιλογή.. Ή ένα μαχαίρι κοπής, ή ένα  σετ με σάλτσες αλλά και μια δερμάτινη ποδιά


   


Βήμα 4ο:

Προσδιόρισε το budget σου! Εμείς φροντίσαμε και για σένα .. Η αναζήτηση δώρων είναι πιο εύκολη απο ποτέ, γιατί απλώς πατάς πάνω στο ποσό που θέλεις να διαθέσεις και βρίσκεις όλα τα προϊόντα στο συγκεκριμένο εύρος τιμών. 


   

Βήμα 5ο:

This year, treat yourself first!  Δώρισε στον εαυτό σου, τα προϊόντα που τόσο πολύ ήθελες να αγοράσεις! Εσύ τα δωρίζεις σε σένα και εμείς φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αποχαιρετήσουμε το 2022 χωρίς να σου κάνουμε και εμείς το δικό μας δώρο, βρες τα best seller  προϊόντα του 2022 αλλά και όχι μόνο στις πιο Χριστουγεννιάτικες Τιμές! 


Βήμα 6ο:

Μπες στη κατηγορία οδηγός δώρων και ψάξε τα τέλεια πακέτα δώρων και τους πιο ενδιαφέροντες συνδυασμούς για να δωρίσεις στους αγαπημένους σου!

Σας ευχόμαστε καλές και γευστικές γιορτές αλλά και δώρα γεμάτα γεύση και αγάπη γιατί.. It's the most tasty time of the year! ✨