Η σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Περισσότερα

Δωροεπιταγές


Το ηλεκτρονικό κατάστημάεπιβραβεύει την εμπιστοσύνη σας και
σας προσφέρει ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ αξίας έως 150€ για τις αγορές σας!


  • Με αγορές αξίας 200€-400€ κερδίζετε μια ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 30€.          
  • Με αγορές αξίας 401€-900€ κερδίζετε μια ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 50€.         
  • Με αγορές αξίας 901€-1500€ κερδίζετε μια ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 100€.     
  • Με αγορές αξίας άνω των 1501€ κερδίζετε μια ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 150€. 


Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας προϊόντων αξίας άνω των 200€, λαμβάνετε κουπόνι με κωδικό εξαργύρωσης για τις επόμενες αγορές σας. Ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας θα λάβετε και την δωροεπιταγή που αντιστοιχεί.


Τρόπος εξαργύρωσης κουπονιού

Επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε και κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, προσθέτετε τον κωδικό κουπονιού που έχετε λάβει στο e-mail σας. Έτσι, το ποσό της δωροεπιταγής αφαιρείται από το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. 


Παράδειγμα

Επιλέγοντας να αγοράσετε ένα barbecue αξίας 1000€, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε στο e-mail σας ένα κουπόνι αξίας 100€. Άμεσα μπορείτε να προβείτε στην εξαργύρωση του κουπονιού με την δημιουργία μιας νέας παραγγελίας με τα προϊόντα που επιθυμείτε αξίας άνω των 100€ και αφαιρώντας το εκπτωτικό κουπόνι ολοκληρώνετε την παραγγελία σας. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν τα αξεσουάρ που θα συνοδεύσουν το barbecue της επιλογής σας.


Υποσημείωση: Το πρόγραμμα δωροεπιταγών δεν ισχύει για αγορές προϊόντων που βρίσκονται σε προσφορά ή σε σετ προσφοράς με μειωμένη τιμή. Το πρόγραμμα δωροεπιταγών επίσης δεν ισχύει για αγορά ψησταριάς με χρήση εκπτωτικού κουπονιού.

Τέλος το πρόγραμμα δωροεπιταγών παύει να ισχύει όταν επιλέγετε να αγοράσετε με άτοκες δόσεις. Σε περίπτωση που λάβετε κουπόνι εξαργύρωσης θα θεωρείται άκυρο και δεν θα έχετε δικαίωμα να το χρησιμοποιήσετε.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο ---> Τ. 2310 414022 ή στείλτε e-mail στο ---> [email protected]