Menu
Your Cart

Σχετικά με εμάς

Το πάθος μας για το BBQ

Εμείς στο I LOVE BBQ  έχουμε μια μακρά αφοσίωση στο μπάρμπεκιου στην Ελλάδα. Για πάνω από δεκαπέντε χρόνια αυτός ο τρόπος μαγειρέματος ήταν και συνεχίζει να παραμένει το μεγάλο μας πάθος. Από την αρχή έχουμε αφιερώσει την εργασία μας στην έρευνα και την επιλογή αξιόπιστων και λειτουργικών προϊόντων, με την εγγύηση κορυφαίων εταιρειών, που ειδικεύονται στην παραγωγή αερίου, κάρβουνου, πέλλετ και ηλεκτρικών μπάρμπεκιου καθώς και σε λειτουργικά αξεσουάρ που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Εκτός από τον εκθεσιακό χώρο 300 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη, προσφέρουμε πάνω από 2.000 είδη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα στέλνουμε σε όλη την Ευρώπη.


Αγοράστε ψησταριές επί τόπου στη Θεσσαλονίκη και online σε όλη την Ελλάδα

Στο εξειδικευμένο κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη, πάνω από 100 ψησταριές περιμένουν συνεχώς στον εκθεσιακό χώρο για να εξεταστούν προσεκτικά από εσάς. Με εμάς μπορείτε να αγγίξετε τη μελλοντική σας ψησταριά, να τη δοκιμάσετε και να την ζήσετε ζωντανά πριν την αγοράσετε! Είτε ψησταριά αερίου, εντοιχιζόμενη , κεραμική ψησταριά , με κάρβουνο, ηλεκτρική , καπνιστήρι, ψησταριά pellet, ή ακόμη και φούρνο - σας συμβουλεύουμε ξεχωριστά, δωρεάν και σας υποστηρίζουμε να κάνετε την ιδανική επιλογή.


Αγοράστε αξεσουάρ ψησταριάς από κουκούλα κάλυψης έως λαβίδες σχάρας

Εκτός από τις ψησταριές υψηλής ποιότητας από τις καλύτερες μάρκες, φυσικά θα βρείτε επίσης μια τεράστια γκάμα αντίστοιχων αξεσουάρ . Από το κάλυμμα μέχρι το σωστό σετ σούβλας, την κατάλληλη πέτρα πίτσας και πολλά άλλα, έχουμε πάντα σε απόθεμα όλα τα αξεσουάρ που μπορείτε να φανταστείτε - και ακριβώς για τη ψησταριά σας.


Ανταλλακτικά ψησταριάς όλων των ειδών - εξειδικευμένο service

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα ενός τοπικού καταστήματος είναι ότι έχετε πάντα ένα άτομο επαφής κοντά σας που θα σας παρέχει περαιτέρω υποστήριξη, ειδικά μετά την αγορά. Ακόμα κι αν είμαστε περισσότερο από πεπεισμένοι για ποιότητα υλικών των ψησταριών που προσφέρουμε, μπορεί να χρειαστεί ένα ανταλλακτικό για τη ψησταριά σας. Ανεξάρτητα από το αν αγοράσατε τη ψησταριά σας από εμάς ή όχι, είμαστε εδώ για εσάς και χάρη στη στενή επαφή μας με τις μάρκες Outdoorchef, Traeger, Weber, Broil King και άλλες κορυφαίες μάρκες, παίρνουμε όλα τα ανταλλακτικά που δεν έχουμε στο απόθεμα μας και σας τα παραδίδουμε πολύ γρήγορα.


Ειλικρινής Συμβουλή

Στον εμπνευσμένο εκθεσιακό μας χώρο και μέσω των διαδικτυακών καναλιών δίνουμε συμβουλές για το ποιο BBQ σας ταιριάζει. Τι τύπος, ποιο μέγεθος, ποια μάρκα. Τι θέλετε τελικά να κάνετε με αυτό και να προετοιμαστείτε για αυτό; Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και το ευρύ φάσμα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξηγήσουμε τις διαφορές. Φυσικά κάνουμε το ίδιο με τα αξεσουάρ: τι χρειάζεστε πότε και από ποια μάρκα;


Συνταγές και Συμβουλές

Για να σας εμπνεύσουμε, γράφουμε νόστιμες συνταγές και τις δημοσιεύουμε στο blog και τις στέλνουμε σε ένα ενημερωτικό δελτίο μαζί με τις πιο πρόσφατες συμβουλές που πάντα είναι χρήσιμες. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας μας. Με αυτόν τον τρόπο ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις στον τομέα του μπάρμπεκιου, των προϊόντων και των εκδηλώσεων.


Εξυπηρέτηση Πελατών

Οι συνάδελφοι της εξυπηρέτησης πελατών δεν θα σας βοηθήσουν μόνο με την παραγγελία σας ή με μια ερώτηση εγγύησης, αλλά και με συμβουλές προετοιμασίας. Αν συναντήσετε κάτι, έχετε μια ερώτηση σχετικά με μια συνταγή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο chat, με email, τηλεφωνικά ή μέσα από τα social media της επιχείρησης μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε, γιατί το κάνουμε μαζί για να κάνουμε τα πιάτα σας λίγο καλύτερα!


Ανάπτυξη νέων προϊόντων

Μερικές φορές είμαστε πεισματάρηδες, για παράδειγμα όταν θέλουμε να συνεργαστούμε με μάρκες και να παρουσιάσουμε νέα προϊόντα που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Με οργάνωση αναπτύσσουμε μια σειρά από μάρκες, έτσι έχουμε αναλάβει την ανάπτυξη στην Ελλάδα και την Κύπρο της Ελβετικής OUTDOORCHEF, της Αμερικάνικης TRAEGER, της Ολλανδικής BORETTI, της Βέλγικης NOSTIK και πολλών ακόμη εταιρειών.  Ο στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε πάντα νέα υψηλής ποιότητας και καινοτομίας προϊόντα που θα σας κάνουν να απολαμβάνετε το μπάρμπεκιου κάθε στιγμή!