Ribs καρυκευμένα με Traeger Pork & Poultry Rub και χυμό μήλου που καπνίζονται με πέλλετ μηλιάς για πιο έντονη γεύση και πλούσιο χρώμα.


ΥΛΙΚΑ


3 Rack baby back ribs

Traeger Pork & Poultry Rub

Σάλτσα Bbq Traeger 'Que 

2 φλυτζάνια χυμό μήλου 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


1ο ΒΗΜΑ:

Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη θερμοκρασία Traeger στους 150°(300F) και προθερμάνετε με κλειστό καπάκι για 15 λεπτά.


2ο ΒΗΜΑ:

Αφαιρέστε τη μεμβράνη (αν υπάρχει) από το πίσω μέρος από κάθε rib μ ’ένα μαχαίρι βουτύρου μεταξύ της πέτσας και του κόκαλου. Στη συνέχεια, πιάστε τη μεμβράνη με μια χαρτοπετσέτα και τραβήξτε την. Κόψτε τυχόν περιττό λίπος. Αλατοπιπερώστε και τις δύο πλευρές των πλευρών με Traeger Pork & Poultry Rub. Αφήστε να καθίσει για 10 λεπτά.



3ο ΒΗΜΑ:

Τοποθετήστε τα παϊδάκια απευθείας στις σχάρες του γκριλ.. Κλείστε το καπάκι και μαγειρέψτε, αλείφοντας με χυμό μήλου κάθε 30 λεπτά, μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 94°(202°F), περίπου 2-2,5 ώρες συνολικά.



4ο ΒΗΜΑ:

Αφαιρέστε τα ribs από τη σχάρα και αφήστε τις να ξεκουραστούν για 10 λεπτά πριν τις κόψετε σε μεμονωμένα κομμάτια και σερβίρετε. Για πιο έντονη γεύση και απόλαυση αλείψτε με Traeger 'Que.



Καλή απόλαυση!



ΠΗΓΗ :  www.traegergrills.gr