To πιο απολαυστικό ζουμερό  Burger το τρώτε στο σπίτι σας. Δείτε την συνταγή για το απόλυτο burger με διπλό μπεϊκον, καραμελωμένα κρεμμύδια και πίκλες μαγειρεμένο εξολοκλήρου στην ψησταριά σας που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει! 
 
 
ΥΛΙΚΑ
 
Αλάτι
Πιπέρι
100 γρ. βούτυρο
1 κρεμμύδι
400 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς
10 φέτες Μπέικον
10 φέτες Τσέντραλ
4 Ψωμάκια Brioche
 
      
 
Aπαραίτητα Εργαλεία 
 

 

 

Ξεκινάμε

 
Μαγείρεμα 
 
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
Τοποθετούμε στην ψησταριά την μαντεμένια πλάκα 
Ανάβουμε την ψησταριά και προθερμαίνουμε στην υψηλότερη θερμοκρασία
Βάζουμε το βούτυρο να λιώσει πάνω στην πλάκα 
Ρίχνουμε στο λιωμένο βούτυρο το κρεμμύδι που έχουμε προηγουμένως τεμαχίσει  
Χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά και κλείνουμε το καπάκι.
Θα χρειαστούν 15-20 λεπτά σε μέτρια φωτιά για να αποκτήσει το κρεμμύδι χρυσαφί χρώμα 
Καθαρίζουμε την πλάκα από τα περιττά λίπη 
Πλάθουμε μπαλάκια 90gr με τον κιμά  και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ανεβάζουμε την θερμοκρασία της σχάρας στην υψηλότερη θερμοκρασία και τοποθετούμε τα μπιφτέκια
Με μια πρέσα ανοίγουμε τα μπιφτέκια, τα αφήνουμε 2-3 λεπτά και έπειτα τα γυρίζουμε από την άλλη.
Παράλληλα βάζουμε και το μπέικον πάνω στην πλάκα για να ψηθεί.
Στην ψημένη πλευρά από το μπιφτέκι τοποθετούμε 2 φέτες τσέντραλ, καραμελωμένα κρεμμύδια και το κλείνουμε απο πάνω με άλλο ένα μπιφτέκι ενώ  στην κορυφή βάζουμε 1 φέτα ψημένο μπείκον
Τοποθετούμε στην πλάκα και το ψωμάκι του burger.
 
Τα απολαυστικά Burgers είναι έτοιμα το μόνο που μένει είναι τοποθετήσετε το μπιφτέκι στο ψημένο ψωμάκι και να προσθέσετε την BBQ sauce της προτίμησης σας