Σήμερα, σε προσκαλούμε να ξεκινήσεις μια γαστρονομική περιπέτεια με αυτό το απολαυστικό πιάτο, την Picahnia. Αυτή η ζωντανή και αρωματική συνταγή είναι μια γιορτή γεύσης που μπορείς να εκτελέσεις με απλά βήματα στην ψησταριά με υπέροχο αποτέλεσμα που θα δελεάσει κάθε γευστικό σου κάλυκα 

ΥΛΙΚΑ

1 τεμ Πικάνια 1κιλό 

Αλάτι ημίχονδρο 

Πιπέρι ημίχονδρο  

Ελαιόλαδο 


Εξοπλίζομαστε με τα κατάλληλα εργαλεία, φοράμε την ποδιά μας και πάμε να μαγειρέψουμε...


ΕΚΤΕΛΕΣΗ 


1ο ΒΗΜΑ:

Κόβουμε τη πικάνια σε φέτες πάχους περίπου 8-10 εκατοστών και περνάμε τις φέτες από δύο σουβλάκια outdoorchef με το λίπος να είναι όλο από την μία πλευρά και προς τα έξω σε σχήμα φεγγαριού




2ο ΒΗΜΑ:

Αλείφουμε με ένα πινέλο σιλικόνης ελαιόλαδο και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.  


3ο ΒΗΜΑ:

Ψήνουμε σε άμεση δυνατή φωτιά στους 200-260℃, στην ψησταριά υγραερίου Outdoorchef Ascona 570G, μέχρι να φτάσει την εσωτερική θερμοκρασία που επιθυμούμε.  


4ο ΒΗΜΑ:

Κόβουμε με το μαχαίρι και την πιρούνα outdoorchef τη πικάνια σε λεπτές φέτες πάνω σε ένα ξύλο κοπής και σερβίρουμε με την αγαπημένη μας γαρνιτούρα .  

  


Καλή σας απόλαυση !