Menu
Your Cart

Σανίδα κοπής JOE με αυλάκι 35x25x0,9 cm - MOESTA

Σανίδα κοπής JOE με αυλάκι 35x25x0,9 cm - MOESTA
-15 %
Σανίδα κοπής JOE με αυλάκι 35x25x0,9 cm - MOESTA
Σανίδα κοπής JOE με αυλάκι 35x25x0,9 cm - MOESTA - Ο τέλειος συνδυασμός βιωσιμότητας και λειτουργικότηταςΗ σανίδα κοπής Paperplank, που κατασκευάζεται από την Moesta, είναι ένα εξαιρετικό μαγειρικό αξ..
  • Διαθεσιμότητα: Έτοιμο για Αποστολή
  • Πόντοι ανταμοιβής: 14
  • Κωδικός: 19779
Η προσφορά λήγει:
Ημέρα
Ώρα
Λεπτό
Δευτ.
50,91€
59,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 41,06€
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 483
Ετικέτες: σανίδα κοπής , paperplank , moesta , shop

Σανίδα κοπής JOE με αυλάκι 35x25x0,9 cm - MOESTA - Ο τέλειος συνδυασμός βιωσιμότητας και λειτουργικότητας


Η σανίδα κοπής Paperplank, που κατασκευάζεται από την Moesta, είναι ένα εξαιρετικό μαγειρικό αξεσουάρ που συνδυάζει την περιβαλλοντική συνείδηση ​​και την υψηλή λειτουργικότητα. Σχεδιασμένο για να προσφέρει μια βιώσιμη εναλλακτική στις παραδοσιακές ξύλινες σανίδες κοπής, είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο χαρτί που έχει υποστεί επεξεργασία σε ανθεκτικό υλικό.
Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σανίδας κοπής Paperplank είναι η εξαιρετική αντοχή της στη θερμότητα. Αντέχει εύκολα σε καυτές κατσαρόλες, τηγάνια ή άλλα ζεστά σκεύη χωρίς να προκαλεί καμία ζημιά. Αυτό σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα πιάτα σας απευθείας από τη φωτιά στην σανίδα κοπής και να συνεχίσετε να εργάζεστε άνετα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πρόσθετα στηρίγματα.

Επιπλέον, η σανίδα κοπής πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, κάνοντας τον καθαρισμό και τη φροντίδα παιχνιδάκι. Μετά τη χρήση, μπορείτε απλά να το βάλετε στο πλυντήριο πιάτων και να απολαύσετε τον αβίαστο καθαρισμό. Αυτό σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και ενέργεια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για άλλα πράγματα στην κουζίνα.
Η σανίδα κοπής Paperplank εντυπωσιάζει όχι μόνο με τις πρακτικές της ιδιότητες, αλλά και με τον αισθητικό της σχεδιασμό. Διατίθεται σε αριστοκρατικό μαύρο χρώμα που θα προσθέσει μια μοντέρνα και κομψή πινελιά στην κουζίνα σας. Το μαύρο χρώμα τονίζει την κομψότητα του ξύλου κοπής και το κάνει να τραβάει τα βλέμματα στο εσωτερικό της κουζίνας σας.
Με την σανίδα κοπής Paperplank μπορείτε όχι μόνο να έχετε περιβαλλοντική συνείδηση, αλλά και να ανεβάσετε την εμπειρία μαγειρέματος και προετοιμασίας σας σε ένα νέο επίπεδο. Σας παρέχει μια στιβαρή και λεία επιφάνεια για να κόψετε, να ψιλοκόψετε και να προετοιμάσετε τα τρόφιμα. Η σανίδα κοπής βρίσκεται σταθερά στην επιφάνεια εργασίας και σας επιτρέπει να κάνετε ακριβείς και άνετες κοπές.
Επιπλέον, το ξύλο κοπής είναι υγιεινό και άοσμο. Το υλικό δεν απορροφά οσμές ή υγρά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν συγκρατεί υπολείμματα τροφών ή δυσάρεστες οσμές. Αυτό εξασφαλίζει βέλτιστη καθαριότητα και υγιεινή στην κουζίνα σας.
Η σανίδα κοπής Paperplank είναι σύμβολο βιωσιμότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής. Είναι η τέλεια επιλογή για καταναλωτές με περιβαλλοντική συνείδηση ​​που εκτιμούν τα υψηλής ποιότητας μαγειρικά αξεσουάρ. Επενδύστε στην σανίδα κοπής Paperplank και απολαύστε μια φιλική προς το περιβάλλον και άνετη εμπειρία μαγειρέματος. Κάντε το μέρος σας για να προστατεύσετε το περιβάλλον επιλέγοντας μία σανίδα κοπής που θα σας χαρίσει χρόνια απόλαυσης.

Μέγεθος σανίδας κοπής Paperplank:
35cm x 25cm
Το πάχος του υλικού είναι 0,9 cm, το οποίο δίνει στη σανίδα μια συμπαγή και ανθεκτική δομή. Χάρη στα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και την ακριβή κατασκευή, η σανίδα κοπής Paperplank δεν είναι μόνο λειτουργική, αλλά και βιώσιμη και αισθητικά ευχάριστη. Ζήστε έναν καινοτόμο τρόπο μαγειρέματος με αυτήν την οικολογική σανίδα κοπής που θα σας βοηθήσει να κάνετε την κουζίνα σας πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Για την προστασία της σανίδας, πρέπει  να τρίβεται περιστασιακά με λάδι, βρώσιμο ! Εναλλακτικά, μπορεί να γυαλιστεί μεμονωμένα ή να βαφτεί μετά το τρίψιμο.
Γενικά Χαρακτηριστικά
Χρώμα Μαύρο
Υλικό Κατασκευής Aνακυκλωμένο χαρτί σε υψηλή συμπίεση
Διαστάσεις κούτας σε cm (Υ x Π x Β) 36 x 26 x 2.5 cm
Βάρος με συσκευασία 1 kg
Βάρος προϊόντος 1 kg
Χαρακτηριστικά για αξεσουάρ ψησίματος
Διάσταση προϊόντος 35 x 25 x 0.9 cm
Κατάλληλο για Χρήση σε Σε κουζίνα & μπάρμπεκιου

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha