Menu
Your Cart

ΞΥΛΟΘΗΚΗ - COMEX 60604

ΞΥΛΟΘΗΚΗ - COMEX 60604
ΞΥΛΟΘΗΚΗ - COMEX 60604
Αυτή η συλλογή εξαρτημάτων είναι το αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας και δοκιμών. Όλα τα στοιχεία έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για να εγγυώνται άριστη ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι επιτηδε..
  • Διαθεσιμότητα: Έτοιμο για Αποστολή
  • Πόντοι ανταμοιβής: 55
  • Κωδικός: 60604
230,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 185,48€
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1855
Αυτή η συλλογή εξαρτημάτων είναι το αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας και δοκιμών. Όλα τα στοιχεία έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για να εγγυώνται άριστη ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι επιτηδευμένα με το χέρι. Η Ξυλοθήκη μεταφοράς ξύλων για το τζάκι είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την αποθήκευση ξύλων και για την εξοικονόμηση χώρου στο σπίτι σας. Μοντέρνος διαχρονικός σχεδιασμός ιδανικός για κάθε σπίτι. Διαθέτει 4 ρόδες για εύκολη κίνηση.


Χαρακτηριστικά


Διάσταση: Ύψος 42cm x πλάτος 60cm x βάθος 32cm

Βάρος: 12,5 κιλά

Χρώμα: Γραφίτης

Συσκευασία: Περιλαμβάνει την Ξυλοθήκη

Προέλευση: 100% Ιταλική κατασκευή

Υλικό Κατασκευής: Το μέταλλο της κατασκευής του είναι από άριστης ποιότητος ορείχαλκο ο οποίος έχει και επίστρωσή ειδικού βερνικιού για να μην αλλοιώνεται, μεταβάλλεται και σκουριάζει.

Συντήρηση: Μη χρησιμοποιείται απορρυπαντικά, καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί ή σκέτο νερό, είναι αρκετά για να παραμείνει το προϊόν σε άριστη κατάσταση.


Η ΞΥΛΟΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha