Οι ζουμερές μπριζόλες στη σχάρα είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής! Αυτή είναι η καλύτερη μαρινάδα που συναντήσαμε ποτέ. Είναι το τέλειο μείγμα γεύσεων και αφήνει τρυφερό το κρέας χωρίς να υπερβάλει στη γεύση.

 

Υλικά


4 – 5  μοσχαρίσιες μπριζόλες επιλογής σας
1/2  φλιτζάνι σάλτσα σόγιας με χαμηλό νάτριο
2   κ.γ ελαιόλαδο
2   κ.γ κέτσαπ
1   κ.γ ψιλοκομμένο σκόρδο
1   κ.γ ρίγανη
1   κ.γ πιπέρι

 

Εκτέλεση


Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά και προσθέστε μέσα τις μπριζόλες
Μαρινάρετε 3 ώρες, γυρίζοντας συχνά
Αφήστε τις μπριζόλες σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά
Προθερμάνετε την ψησταριά σας σε υψηλή θερμοκρασία για 5-10 λεπτά
Ψήστε τις μπριζόλες μέχρι το επιθυμητό σας επίπεδο. Ιδανικά χρησιμοποιείστε ένα ψηφιακό θερμόμετρο και συμβουλευτείτε τον πίνακα θερμοκρασιών για το μοσχάρι

 

Καλη απόλαυση!