Menu
Your Cart

Κρέμα για Ανοξείδωτες Επιφάνειες 500ml Broil King

Κρέμα για Ανοξείδωτες Επιφάνειες 500ml Broil King
Κρέμα για Ανοξείδωτες Επιφάνειες 500ml Broil King
Η κρέμα της Broil King έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει, να προστατεύει και να γυαλίζει τις εξωτερικές επιφάνειες της ψησταριάς που διαθέτουν πορσελάνινη επίστρωση ή όσες είναι κατασκευασμένες από ανο..
  • Διαθεσιμότητα: Έτοιμο για Αποστολή
  • Πόντοι ανταμοιβής: 5
  • Κωδικός: 62391
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 161

Η κρέμα της Broil King έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει, να προστατεύει και να γυαλίζει τις εξωτερικές επιφάνειες της ψησταριάς που διαθέτουν πορσελάνινη επίστρωση ή όσες είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα (SS). Είναι πολύ εύκολη στη χρήση (με μαλακό πανί), απομακρύνει τους λεκέδες από ξεραμένα λίπη και δεν απαιτείται το ξέβγαλμα της με νερό. Κάντε την ψησταριά σας να γυαλίζει σαν καινούρια!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:  Κρέμα γυαλίσματος.
ΣΧΕΔΙΑΣΗ:  Γαλάκτωμα για τον καθαρισμό των εξωτερικών στοιχείων του μπάρμπεκιου.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:  Χωρητικότητα: 500 ml


Οδηγίες καθαρισμού:


Βάλτε το γαλάκτωμα σε ένα υγρό σφουγγάρι και γυαλίστε την επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα μέχρι να εμφανιστούν φυσαλίδες (αφρισμός).
Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πανί για να σκουπίσετε το (αφρώδες) διάλυμα του γαλακτώματος με νερό. (Πανιά από σουέτ δέρμα ή μικροϊνες είναι ιδανικά για αυτό το σκοπό).
Σε περίπτωση βαριάς βρωμιάς, αφήστε τις φυσαλίδες με αφρώδες γαλάκτωμα για 5 λεπτά για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα του καθαριστικού.

Πριν από τη χρήση: Ελέγξτε το υγρό σε μια μικρή, αόρατη επιφάνεια του μπάρμπεκιου για να ελέγξετε αν είναι συμβατό με την επιφάνεια που καθαρίζετε. Μην χρησιμοποιείτε το παρασκεύασμα σε βαμμένες επιφάνειες. Να χρησιμοποιείται μόνο στα εξωτερικά μέρη του μπάρμπεκιου από ανοξείδωτο ατσάλι.
Κρατήστε το κλειστό, μακριά από παιδιά.



Γενικά Χαρακτηριστικά
Χρώμα Μαύρο
Υλικό Κατασκευής Κρέμα
Χαρακτηριστικά για Σάλτσες
Ποσότητα 500 ml
Χαρακτηριστικά για αξεσουάρ ψησίματος
Κατάλληλο για Χρήση σε Ανοξείδωτες επιφάνειες

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha