Το ψήσιμο με κάρβουνα είναι μια αληθινή δοκιμασία για κάθε έμπειρο ψήστη. Από το άναμμα και την τοποθέτηση του κάρβουνου μέχρι τη ρύθμιση της ροής αέρα και τον έλεγχο αναφλέξεων, αυτό είναι μια σ..
Χοιρινό στα κάρβουνα
Αυτό το κρέας θα χρειαστεί 4-6 ώρες αργό ψήσιμο σε χαμηλή φωτιά, αλλά σας υποσχόμαστε οτι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!!!
ΥΛΙΚΑ
1 κομμάτι χοιρινό κρέας, περίπο..
Σε όλους μας αρέσει το ψήσιμο στα κάρβουνα, αλλά κανείς μας δεν επιθυμεί να σερβίρει ή να τρώει ο ίδιος καμμένα φαγητά απο έντονες αναφλέξεις κατά το ψήσιμο! Είτε είστε καινούργιος ψήστης είτε έχ..
Ψήσιμο στα κάρβουνα!! Για πολλούς είναι πρόκληση.. για άλλους απλά απόλαυση. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, παρακάτω σας παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές για να απογειώσετε τη γεύση των ψητών σας..
Το καλό, καθαρό κάρβουνο πρέπει να καίγεται σωστά για να μην αφήνει άσχημη γεύση στο φαγητό σας. Γι΄ αυτό το σωστό άναμμα στα κάρβουνα είναι πολύ σημαντικό βήμα. Οι καλύτεροι τρόποι να ανάψετε τα..