Μαγειρεύοντας την αγαπημένη σας μπριζόλα σε μαντεμένιο τηγάνι Καλωσορίσατε στην αρμονία της μαγειρικής με μαντεμένια σκεύη! Η χρήση μαντεμένων σκευών στην κουζίνα είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς σ..
Το Τ Bone Steak είναι ξεκάθαρα μια από τις κορυφαίες κοπές που αξίζει να δοκιμάσετε να μαγειρέψετε στην σχάρα σας. Ακολουθήστε την συνταγή για T bone με αρωματικό βούτυρο και απολαύστε την πλούσια γεύ..
Το μαγείρεμα της μπριζόλας ribeye στη ψησταριά υγραερίου είναι μια σχετικά απλή δουλειά και σχεδόν πάντα το αποτέλεσμα σας ανταμείβει. Το Ribeye μαγειρεύεται καλύτερα σε υψηλή θερμοκρασία, γι’ αυτό ..
Οι ζουμερές μπριζόλες στη σχάρα είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής! Αυτή είναι η καλύτερη μαρινάδα που συναντήσαμε ποτέ. Είναι το τέλειο μείγμα γεύσεων και αφήνει τρυφερό το κρέας χωρίς να υπερ..
Το Tomahawk είναι ένα κομμάτι Ribeye βόειου κρέατος με κόκκαλο που μπορεί να φτάνει τα 45-50 εκατοστά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το όνομα προέρχεται από την ομοιότητα της κοπής με τσεκούρ..
Μύθος: Δεν θέλω αίμα στη μπριζόλα μου !!
Πάρα πολλές φορές ακούμε τον κόσμο όταν παραγγέλνει μια μοσχαρίσια μπριζόλα να λέει δεν θέλω αίμα ψήστε την μου καλά. Όπως έχουμε δει σε άλλα άρθρα μι..
Μύθος: Εάν θωρακίσεις το κρέας κρατάει μέσα τους χυμούς του !!
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι θεωρούν ότι άν θωρακίσεις το κρέας θα παραμείνει ζουμερ..
Μύθος: Εάν τρυπήσω το κρέας με το θερμόμετρο ή το γυρίσω με πιρούνι καταλήγει ένα κρέας να χάσει τους χυμούς του.
Εάν χρησιμοποιήσεις θερμόμετρο τρυπώντας το κρέας χάνεις χυμούς, εάν γυρίσεις..
Ανακαλύψτε τον τρόπο να μαγειρέψετε την τέλεια μπριζόλα για να την απολαμβάνετε κάθε στιγμή. Υπάρχουν συγκεκριμένα tips για το ψήσιμο της μπριζόλας. Η κοπή πρέπει να είναι σωστή. Το κρέας πρέπει ..
Ξεκινώντας να καρυκεύσετε μια γευστική μπριζόλα να θυμάστε ότι το λιγότερο είναι και περισσότερο. Χρησιμοποιώντας λίγα καρυκεύματα, απολαμβάνεται περισσότερο την γευστικότητα ενός καλού κρέατος.
Ψ..